VIA FRANCIGENA - part 3

5 september 2024 - Groningen, Nederland

In de planning staat de Pelgrims route Via FRANCIGENA-part 3 die gaat van Lucca naar Rome (Italië).

Volop in de voorbereiding en dus veel wandelen ‘langs ‘s Heren Wegen’ in Nederland.

En natuurlijk rugzak klaar zetten,  routegids ‘verkennen’, paklijst samenstellen en zeer weinig (lichte) kleding verzamelen. Meer dan 10 kg moet gewoon niet mee.

Wel gaan mee een fototoestel Sony RX100II( Cybershot) en de Iphone. De IPad staat nog op het lijstje met een vraagteken.

Zoals nu lijkt vertrek ik volgende week enkele reis richting Italië.  Nog niet geboekt maar dat gaat goed komen. Ik wilde eerst met de trein maar dat is zo gruwelijk prijzig dat ik er van af zie. Daarnaast duurt een reis per trein bijna een compleet etmaal. Vliegen is dan eigenlijk geen keuze meer. Scheelt werkelijk honderden euro’s. Jammer maar is niet anders. Hierin is binnen Europa nog wel het een en ander te verbeteren.

1. Wilko:
    5 september 2024
    Hoi Jack, wat gaaf en ik ga je zeker volgen. Heel veel succes en geniet van je ervaringen.
    Groetjes, Wilko
  2. Judith:
    5 september 2024
    Cool! Ik kom je graag opzoeken. Beetje wandelen moet lukken ;)
  3. Elles:
    Hoi Jack,
    Weer een mooi avontuur om naar uit te kijken. Ik ga je zeker volgen!
    Gr. Elles
  4. Trees en Hindrik:
    5 september 2024
    Och man, Jack, wat weer een onderneming!! Maak er weer wat moois van en we houden je in de gaten!! Liefs ❤️ van ons!! 😘
  5. Roel Arends:
    5 september 2024
    Hoi Jack, heel veel succes met je nieuwe onderneming. Natuurlijk ga ik je weer volgen 💜
  6. Tietsje landman:
    5 september 2024
    Hoi Jack, wat stoer 👍 om weer zo'n prachtige reis te lopen.
    Heel veel succes en we gaan je zeker volgen!
    Liefs van ons😘
  7. Elly:
    5 september 2024
    Wordt ongetwijfeld weer een prachtige reis en ervaring! Vooral van genieten en mooie verhalen posten! 😊🚶‍♀️🥾🎒
  8. Harry van der Wolde:
    6 september 2024
    Hoi Jack, veel plezier. hopelijk weer leuke ontmoetingen . We gaan het volgen.
  9. Anja:
    8 september 2024
    Hey Jack, wat mooi dat je richting Italië gaat en te voet de omgeving gaat ontdekken. Veel plezier toegewenst en ik ga zeker weer van je verhalen & foto’s genieten 👌
  10. Rob:
    10 september 2024
    Hoi Jack, ik ga je zeker volgen en wens je veel plezier en wijsheid toe en vooral gezond blijven! Groeten Rob.